Τα λίγα λόγια ζάχαρη και τα καθόλου μέλι!

 • 30.08.12

  O κούνελος

  Κατηγορία: Ανέκδοτα


  ShareThis

  O κούνελος

  Λίγο πριν τον κατακλυσμό του Νώε ανεβαίνουν όλα τα ζώα στην κιβωτό και περιμένουν την βροχή. Ξεκινάει η βροχή, βρέχει ασταμάτητα επί μέρες ενώ τα ζώα μέσα φοβισμένα δεν κουνιούνται. Όταν σταμάτησε η βροχή τα ζώα άρχισαν να βαριούνται. Τι κάνουν για να περάσει η ώρα; Άρχισαν το σεξ. Έκαναν σεξ όλα μαζί και έτσι το καράβι άρχισε να παλαντζάρει δεξιά κι αριστερά πολύ επικίνδυνα.

  Ο Νώε διατάσσει τότε σύναξη των ζώων και τους λέει: «Για να μην έχουμε πρόβλημα όταν συνουσιάζεστε και να μην βουλιάξει η κιβωτός, θα πάρετε όλοι από ένα καρτελάκι με μια ήμερα επάνω στην οποία θα λέει την ημέρα της συνεύρεσής σας με την σύντροφό σας.»

  Αφού μοιράστηκαν τα καρτελάκια και πέρασαν 2-3 μέρες πηγαίνει ο κούνελος στην κουνέλα και της λέει με έντονο ύφος: «Την ερχόμενη Τρίτη θα υποφέρεις!!!» Ντράπηκε η καημένη η κουνέλα επειδή ήταν κι άλλοι παρόντες στο σκηνικό. Την επόμενη μέρα πάλι τα ίδια «Την ερχόμενη Τρίτη θα υποφέρεις!!!» Μια και δυο πήγε η κουνέλα στον Νώε και του τα είπε όλα χαρτί και καλαμάρι.

  Πιάνει ο Νώε τον κούνελο και του λέει «ρε μαλάκα μην την απειλείς έτσι την γυναίκα σου» και απαντάει κι ο κούνελος: «Δεν την απειλώ, την προειδοποιώ. Έχασα το καρτελάκι στο πόκερ και τώρα το έχει ο γάιδαρος».

  Το ανέκδοτο αυτό μας έστειλε ο Αχιλλέας Θ., τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!


  Κατηγορία: Ανέκδοτα

  No Comments

Αφήστε ένα σχόλιο!

quotes

Προσαρμοσμένη αναζήτηση